Hét Unieke Kerstcadeau van 2023

thumbnail evido

Kerstfilm algemeen

We maken een speciale kerstfilm met een kerst- en nieuwjaarswens met jullie bedrijf in de hoofdrol. We schrijven een uniek verhaal dat past bij het bedrijf en iedereen een warm gevoel bezorgt!

Je verstuurt deze video naar alle medewerkers, partners en/of klanten via bijvoorbeeld de mail. De perfecte manier om op een unieke manier je kerstwens over te brengen.

  • Kerstfilm (1-2 min)
  • Een uniek verhaal
  • Een warm gevoel!
  • Geen persoonlijke edits

Nu voor  2.950,-

thumbnail evido

Kerstfilm persoonlijk

We maken een speciale kerstfilm met een kerst- en nieuwjaarswens met jullie bedrijf in de hoofdrol. We maken 10+ persoonlijke films waarin mensen met hun eigen naam worden aangesproken!

Je verstuurt deze video naar alle medewerkers, partners en/of klanten via bijvoorbeeld de mail. De perfecte manier om op een persoonlijke manier je kerstwens over te brengen.

  • Kerstfilm (1-2 min)
  • Een uniek verhaal
  • Een warm gevoel!
  • 10+ persoonlijke edits

Nu vanaf 3.500,-

Gepersonaliseerde kerstfilms.

Zet jouw bedrijf met onze hulp dit jaar weer op de (kerst)kaart!

Het zomerseizoen is pas net achter de rug, maar de pepernoten liggen al in de winkel. Dat betekent dat het kerstseizoen ook zo voor de deur staat!

Onze klanten werden verrast toen ze op kerstavond een persoonlijke video van professionele kwaliteit kregen gestuurd waarin ze persoonlijk met eigen naam werden bedankt voor hun samenwerking. Compleet met zelf herschreven “Evido Little Christmas” en supermarktreclame-achtige looks werden ze overladen met warme kerstkriebels.

Evido Kerstcommercial

Fantastische reacties.

We kregen op deze kerstcampagne enorm veel positieve reacties van onze partners en klanten.

Wil jij dit jaar ook echt alles uit de kast trekken om jouw medewerkers, partners, en/of klanten te bedanken? Neem dan snel contact met ons op zodat wij snel kunnen beginnen met de productie van jouw gepersonaliseerde kerstcampagne!

So have yourself, Evido little Christmas❄️

img 5973
favicon evido

Pro-actief

Wij geloven erin dat pro-activiteit een van de belangrijkste eigenschappen van een creatief bureau is. We beantwoorden al je vragen het liefst voor je ze hebt hoeven stellen. Zo kunnen we snel schakelen en ontzorgen we je compleet.

favicon evido

Alles in-House

Bij Evido werken we met de talenten uit de creatieve industrie. We zijn een jong team dat alle expertises en kennis in-house heeft om de beste kwaliteit te leveren, vooruitlopend op de nieuwste trends.

favicon evido

Cinematisch

Door onze cinematische stijl voelt iedere film als een productie recht uit hollywood. We pakken je doelgroep vast en laten ze niet meer los tot het eind, net zoals een binge-waardige Netflix serie.

Referenties

Lees hieronder wat mensen over ons te vertellen hebben. Deze reviews vind je ook terug op onze google pagina.