Werken In De Kempen

Employer Branding Video’s.

De juiste mensen vinden voor de juiste job is een uitdaging. Door mee te doen met De Open Bedrijven Dag hebben jullie al een stap in de goede richting gezet! Videomarketing is naast conventionele marketing een moderne oplossing voor het aantrekken van personeel.
Breng dus je werknemers in beeld met een employer branding video of lanceer een wervingscampagne die potentiële medewerkers activeert om te solliciteren.
vdh bts1

Bedrijfsfilm.

Een bedrijfsfilm is de manier om je merkverhaal te visualiseren en jouw verhaal te vertellen. We beginnen bij de kern van je organisatie om jullie zo goed mogelijk te kunnen begrijpen. Een bedrijfsfilm maak je niet zomaar, ieder verhaal vraagt om een bijzondere aanpak. We trekken alle moderne technieken uit de kast om een film te maken die opvalt en blijft hangen.

Normaal 3.000,- Nu voor 2.400,-

Case video.

Eerst zien, dan geloven. Jij kan je prospects wel vertellen hoe goed je het bij die andere klant hebt gedaan, maar je kunt het ze beter laten zien. Met een casevideo maak jij inzichtelijk waarom jij de beste keuze bent voor je potentiële klanten. We focussen niet alleen op het eindresultaat, maar maken juist het proces inzichtelijk. Zo maak je visueel duidelijk waarom jij waarde biedt!

Normaal 1.700,- Nu voor 1.350,-

Testiomonial video.

De kracht van reviews is ongekend en blijft een van de sterkste marketing technieken die er bestaan. Een testimonialvideo combineert de kracht van reviews met die van video en zorgt zo voor een grote kans in je online marketing strategie. Passend bij de stijl van je communicatie bedenken we een unieke setting die vertrouwd voelt bij de doelgroep. Zo genereren we conversies en behalen we de beste resultaten.

Normaal 1.550,- Nu voor 1.250,-

img 5973
favicon evido

Pro-actief

Wij geloven erin dat pro-activiteit een van de belangrijkste eigenschappen van een creatief bureau is. We beantwoorden al je vragen het liefst voor je ze hebt hoeven stellen. Zo kunnen we snel schakelen en ontzorgen we je compleet.

favicon evido

Alles in-House

Bij Evido werken we met de talenten uit de creatieve industrie. We zijn een jong team dat alle expertises en kennis in-house heeft om de beste kwaliteit te leveren, vooruitlopend op de nieuwste trends.

favicon evido

Cinematisch

Door onze cinematische stijl voelt iedere film als een productie recht uit hollywood. We pakken je doelgroep vast en laten ze niet meer los tot het eind, net zoals een binge-waardige Netflix serie.

Referenties

Lees hieronder wat mensen over ons te vertellen hebben. Deze reviews vind je ook terug op onze google pagina.