BEELDBORREL

Next level netwerken voor filmmakers

Welkom bij Beeldborrel V2 – de ultieme netwerkervaring voor filmmakers, gepresenteerd door Evido in samenwerking met Krols Media. Na het daverende succes van onze eerste editie in Breda, zijn we verheugd om je uit te nodigen voor een avond vol inspiratie, creativiteit en connectie in Eindhoven.

Bij Beeldborrel draait alles om het samenbrengen van de filmgemeenschap. Het is jouw kans om te borrelen, netwerken en waardevolle feedback te krijgen op jouw werk. Een unieke gelegenheid om niet alleen kennis te maken met gelijkgestemden, maar ook om van elkaar te leren en te groeien binnen jouw vakgebied.

48h film bts foto 0
48h film bts foto 26

Wat kun je verwachten?

  • Een gezellige avond met snacks en drankjes, volledig verzorgd, zodat jij je volledig kunt focussen op het leggen van waardevolle connecties.
  • Een speciaal segment voor portfolio presentaties van 17.30 tot 20.00 uur, waar je de kans krijgt om jouw werk te presenteren en directe feedback te ontvangen van collega filmmakers en brancheprofessionals.
  • Een ongedwongen naborrel vanaf 20.00 uur, waar de gesprekken en netwerkmogelijkheden doorgaan in een ontspannen sfeer.

Meld je nu aan!

De toegang is volledig gratis, maar de ervaringen die je opdoet en de connecties die je maakt zijn onbetaalbaar. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een beweging die streeft naar het naar een hoger niveau tillen van netwerken binnen de filmindustrie in Brabant.

Mis deze kans niet om jezelf en je werk te laten zien, te leren van de ervaringen van anderen en je netwerk uit te breiden met waardevolle contacten. Meld je nu aan voor Beeldborrel V2 en zet de eerste stap naar het verrijken van jouw carrière in de filmwereld.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Eindhoven voor een avond die belooft niet alleen inspirerend, maar ook enorm verrijkend te zijn. Aanmelden is verplicht. Tot dan!

48h film bts foto 9
evido logo
km logo def pms