Over ons

48h film bts foto 0

Dit zijn wij.

Evido is het innovatieve filmproductiehuis uit Eindhoven gefocust op het behalen van de doelen van onze klanten door middel van storytelling. We werken B2B, maar denken D2C. Dit betekent dat we focussen op de impact van de verhalen van onze klanten met digitale content. Wij houden van nieuwe innovaties in stijl en technology. Onze enthousiaste, pro-actieve werkwijze maakt werken met ons zo prettig als mogelijk. Onze skills brengen projecten van het initiële idee tot de uiteindelijke implementatie. Wat ons bijzonder maakt, is ons team van jonge makers uit eigen opleiding die dichtbij de trends staan. Hierdoor zijn wij in staat om productiewaarde te maximaliseren met effectieve en simpele oplossingen.

Werkwijze

1. Strategy

Dat video maar een middel is om een doel te bereiken begrijpen wij heel goed. Samen kijken we naar een strategische inzet voor het beste resultaat.

2. Concept

Wij maken sterke merken nog sterker door te focussen op het behalen van de doelen van onze klanten door middel van storytelling. We bedenken en pitchen een concept waar we samen mee verder gaan.

3. Plan

Als het concept staat begint de pre-productie. Hier brengen we strategie en concept samen tot een concrete planning, script en storyboard met harde deadlines.

4. Create

Tijdens de creatie komen strategie en concept samen in een aantal fases waarin het uiteindelijke product gecreëerd wordt: de content. Dit kan zijn op set voor een shoot of achter een bureau voor een animatie of edit.

5. Activate & Celebrate

FEEST!🎉 Want de film is klaar. Nu werken we samen om de activatie strategie toe te passen en het resultaat te meten.

6. Improve

Bijna klaar, maar… filmproductie is natuurlijk een creatief proces. In de laatste fase gaan we graag in gesprek over jullie ervaring en de resultaten. Zo werken we de volgende keer nóg beter samen.

Het Team

personeelsfoto's Robin evido 3

Robin

Co-founder, CEO
personeelsfoto's evido 21

Kevin

Co-founder, CCO
personeelsfoto's evido 13

Samira

Creative Producer
personeelsfoto's evido 7

Jorg

Videograaf
personeelsfoto's evido 19

Fréderike

Creative producer
melvin 1 min

Melvin

DOP, Colorist
personeelsfoto's evido 2

Nick

VFX Artist
maren 1

Maren

Junior producer