Social content

Social content.

Jij, ik én jouw klanten spenderen dagelijks uren op social media. Waarom zou je daar geen gebruik van maken? Van informatieve shorts, tot corporate film: video says it all! Het is de meest bekeken vorm van online informatie. En daar kunnen wij wel wat mee. Wij lopen graag vooruit op de trends en blijven op die manier opvallende content produceren. Zo val je op en bereik je de juiste resultaten!

Shelly Sterk - Netflix Drive to Survive Examen

Meer weten?

Het is tijd om wat inspiratie op te doen! Maak gebruik van je creatieve vrijheid en laat je inspireren door ons werk. Daar krijg je gegarandeerd energie van.

img 5973
favicon evido

Pro-actief

Wij geloven erin dat pro-activiteit een van de belangrijkste eigenschappen van een creatief bureau is. We beantwoorden al je vragen het liefst voor je ze hebt hoeven stellen. Zo kunnen we snel schakelen en ontzorgen we je compleet.

favicon evido

Alles in-House

Bij Evido werken we met de talenten uit de creatieve industrie. We zijn een jong team dat alle expertises en kennis in-house heeft om de beste kwaliteit te leveren, vooruitlopend op de nieuwste trends.

favicon evido

Cinematisch

Door onze cinematische stijl voelt iedere film als een productie recht uit hollywood. We pakken je doelgroep vast en laten ze niet meer los tot het eind, net zoals een binge-waardige Netflix serie.

Bekijk onze cases.

mybuddy still staand 3.1.1 min

Branded Commercial: Veiligheid in Elke Situatie

My Buddy

Uitdaging: My Buddy kwam naar ons toe met de wens om campagnevideo’s te creëren voor social ads de doelgroep; senioren op zoek naar veiligheid zou aanspreken. MyBuddy is een moderne…

Branded Commercial: Veiligheid in Elke Situatie

My Buddy

passomoncello still 7

Productfilm

PASSIMONCELLO

Passimoncello is het merk van twee vrienden die sinds de middelbare school samenwerken, Harm & Simon. Geïnspireerd door de Italiaanse passie maakten ze het hun missie om waardevolle momenten te…

Productfilm

PASSIMONCELLO

Odavi BTS

Moments to Enjoy

ODAVI

Moments to Enjoy is een verhaal over een groep vrienden die samen komen om herinneringen te maken. Door te kiezen voor de retro urban stijl slaat Odavi een brug tussen…

Moments to Enjoy

ODAVI

Werkwijze.

Met een passende deadline bedenken, maken en verspreiden we jouw content op onze innovatieve manier. Omdat we precies weten wat er nodig is om het beste resultaat te bereiken werpen we tijdens onze samenwerking ook een kritische blik op je totale online uitstraling. Zo kunnen we zeker zijn van een optimale inzet en de grootste return op je investering.

1. Strategy

Dat video maar een middel is om een doel te bereiken begrijpen wij heel goed. Samen kijken we naar een strategische inzet voor het beste resultaat.

2. Concept

Wij maken sterke merken nog sterker door te focussen op het behalen van de doelen van onze klanten door middel van storytelling. We bedenken en pitchen een concept waar we samen mee verder gaan.

3. Plan

Als het concept staat begint de pre-productie. Hier brengen we strategie en concept samen tot een concrete planning, script en storyboard met harde deadlines.

4. Create

Tijdens de creatie komen strategie en concept samen in een aantal fases waarin het uiteindelijke product gecreëerd wordt: de content. Dit kan zijn op set voor een shoot of achter een bureau voor een animatie of edit.

5. Activate & Celebrate

FEEST!🎉 Want de film is klaar. Nu werken we samen om de activatie strategie toe te passen en het resultaat te meten.

6. Improve

Bijna klaar, maar… filmproductie is natuurlijk een creatief proces. In de laatste fase gaan we graag in gesprek over jullie ervaring en de resultaten. Zo werken we de volgende keer nóg beter samen.