Videoproductie

Videoproductie.

Ready, set, action

Tijdens de creatie komen strategie en concept samen in een aantal fases waarin het uiteindelijke product gecreëerd wordt: de content. Creatief filmproductiebedrijf Evido beschikt over een compleet in-house productieteam met specialisten uit eigen opleiding. Door te werken met een hecht en gemotiveerd team garanderen we de meest prettige samenwerking die mogelijk is.

img 7453
qualon van zutphen corporate film 1

Videoproductie op maat.

De producer

Welke soort video we maken hangt af van de doelstelling en het concept uit de eerste fases. Afhankelijk van het type content dat we maken worden de juiste specialisten gekoppeld aan een project. Gedurende de samenwerking is er altijd 1 persoon, de producer, het aanspreekpunt waar je terecht kan voor alle vragen. De producer zorgt er samen met jou voor dat alles op rolletjes loopt en de deadlines, budgetten en marketingdoelstellingen behaald worden.

De fases van een videoproductie bedrijf.

3 stappen naar succes

favicon evido

Pre-productie

In deze fase voorafgaand aan de productie werken onder leiding van een producer samen aan alle voorbereidingen die worden getroffen voor de shootdag. Afhankelijk van het concept wordt een script en storyboard uitgewerkt, locaties geregeld en talenten gecast. Wanneer alles is geregeld organiseren we een PPM (pre-productie meeting) om samen nog eens alles door te spreken.

favicon evido

Productie

In deze fase wordt de content ontwikkeld. Opnames vinden plaats op locatie of animaties worden geillustreerd en geanimeerd. Hierin komen dus alle voorbereidingen samen op een moment. Het is dus erg belangrijk dat overal aan gedacht is om overbodige kosten te voorkomen. De opnamedagen staan onder operationele leiding van een opnameleider, voor het creatieve vlak is de regisseur leidinggevend.

favicon evido

Post-productie

In deze laatste fase worden de geschoten beelden of geanimeerde scènes samen gevoegd tot een eindproduct. Een editor gaat aan de slag met de montage, de colorist grade de beelden en de sound designer zorgt voor de juiste audio. Pak je het groots aan? Dan beschikken wij ook over alle CGI, VFX specialisten en componeren we graag een custom soundtrack om nog meer impact te maken.

img 5832