Multicamera

Multicamera.

Bij Evido begrijpen we hoe we multicamera registratie inzetten om meeslepende en onvergetelijke producties te creëren. We staan bekend om onze technische expertise, creatieve benadering en ons vermogen om elk evenement naar nieuwe hoogten te tillen. Samen zullen we jouw evenement transformeren tot een visueel meesterwerk dat het publiek betovert en jouw merk laat stralen. Of het nu gaat om alleen evenementregistratie of ook een livestream, wij hebben alle skills en kennis in huis om dit te realiseren op top niveau.

uefa bts 10

Meer weten?

Het is tijd om wat inspiratie op te doen! Maak gebruik van je creatieve vrijheid en laat je inspireren door ons werk. Daar krijg je gegarandeerd energie van.

uefa bts 4
favicon evido

Innovatieve aanpak

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends op het gebied van multicamera registratie. Met onze geavanceerde apparatuur en technieken brengen we jouw evenementen tot leven en creëren we een visueel spektakel dat het publiek betovert.

favicon evido

Maatwerk oplossingen

We begrijpen dat elk evenement uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke doelen, budget en wensen. Of je nu een concert, theaterproductie, bedrijfspresentatie of sportevenement wilt vastleggen, wij zorgen voor een op maat gemaakte multicamera ervaring die voldoet aan jouw unieke eisen.

favicon evido

Professionele gedreven crew

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die nooit genoegen nemen met minder dan het allerbeste. Ze zijn extreem gedreven, creatief en toegewijd aan het vastleggen van elk belangrijk moment van jouw evenement. We gaan altijd die extra mijl om jouw visie te verwezenlijken en jouw verwachtingen te overtreffen.

Bekijk onze cases.

Werkwijze.

Met een passende deadline bedenken, maken en verspreiden we jouw content op onze innovatieve manier. Omdat we precies weten wat er nodig is om het beste resultaat te bereiken werpen we tijdens onze samenwerking ook een kritische blik op je totale online uitstraling. Zo kunnen we zeker zijn van een optimale inzet en de grootste return op je investering.

1. Strategy

Dat video maar een middel is om een doel te bereiken begrijpen wij heel goed. Samen kijken we naar een strategische inzet voor het beste resultaat.

2. Concept

Wij maken sterke merken nog sterker door te focussen op het behalen van de doelen van onze klanten door middel van storytelling. We bedenken en pitchen een concept waar we samen mee verder gaan.

3. Plan

Als het concept staat begint de pre-productie. Hier brengen we strategie en concept samen tot een concrete planning, script en storyboard met harde deadlines.

4. Create

Tijdens de creatie komen strategie en concept samen in een aantal fases waarin het uiteindelijke product gecreëerd wordt: de content. Dit kan zijn op set voor een shoot of achter een bureau voor een animatie of edit.

5. Activate & Celebrate

FEEST!🎉 Want de film is klaar. Nu werken we samen om de activatie strategie toe te passen en het resultaat te meten.

6. Improve

Bijna klaar, maar… filmproductie is natuurlijk een creatief proces. In de laatste fase gaan we graag in gesprek over jullie ervaring en de resultaten. Zo werken we de volgende keer nóg beter samen.