Play video

UEFA Women’s Champions League | Eindhoven 2023

The House of #WePlayStrong

UEFA Women’s Champions League Final Event 2023: Een innovatieve multicamera livestream productie

Bij Evido zijn we trots op onze recente betrokkenheid bij het UEFA Women’s Champions League Final Event 2023. Deze internationale samenwerking met gerenommeerde bureaus zoals Frame en Bazelmans was een waar hoogtepunt voor ons team. Met een korte doorlooptijd van slechts 3 weken hebben we een multicamera productie van wereldklasse neergezet met die duizenden kijkers heeft weten te betoveren.

Bekijk nu de casevideo waar we je meenemen achter de schermen bij deze multicamera productie!

uefa bts 4
uefa bts 18

De show borduurde voort het het goed bekeken House of #WEPLAYSTRONG concept waar voorgaande content al honderdduizenden kijkers trok over de hele wereld. Voor de Finale van de UEFA Women’s Champions League in Eindhoven werd een extra grote editie van deze show geproduceerd met alle grote namen uit het vrouwen voetbal. Zo hadden we onder andere Beth Mead, Shanice van de Sanden, Daphne van Domselaar & Conny Pohlers in de studio en werd de show gehost door Rocky Hehakaija & Fadumo Olow. De volledige livestream werd snel een groot succes met meer dan 500.000 weergaven in 7 dagen en is te vinden op het youtube kanaal van The Women’s Football Channel.

Het was een uitdaging om dit prestigieuze evenement vast te leggen, maar dankzij onze expertise en toewijding hebben we een fantastisch eindresultaat bereikt. Samen met onze partners hebben we een naadloze samenwerking tot stand gebracht, waarbij we elke stap van het productieproces met zorg hebben gecoördineerd. Van de camera-opstelling tot de regie en de technische expertise, elk aspect was gericht op het leveren van een meeslepende kijkervaring voor het wereldwijde publiek.