Play video

24U in Bedrijf

Brandfilm

Bij Evido weten we dat een corporate film meer is dan alleen beeld en geluid; het is een visuele reis door het hart van jouw merk. Voor het dynamische ondernemersplatform 24U hebben we deze filosofie tot leven gebracht in een brandfilm die niet alleen het oog prikkelt, maar ook de ziel raakt.

VIA 24U: Deze drie letters vormen de kern van onze aanpak. We 𝗩erbinden met actieve, levendige beelden die de krachtige community van 24U in de schijnwerpers zetten. Door netwerkevents en inspirerende bijeenkomsten in beeld te brengen, tonen we de unieke dynamiek en het enthousiasme binnen deze groep ondernemers.

Onze focus lag op het vertellen van een verhaal met 𝗜nhoud. 24U is meer dan een netwerk; het is een bron van inspiratie, en dat moest terugkomen in elke scène van de film. We hebben hun visie en missie omgezet in boeiende beelden die de kijker meenemen op een reis door de regio Brainport – een toonbeeld van innovatie en ondernemersgeest.

24u still 2
24u still

Met 𝗔andacht voor detail hebben we elke nuance van 24U gevangen. Onze aanpak is persoonlijk; we duiken diep in de essentie van het merk. Dit resulteert in een film die niet alleen het verhaal van 24U vertelt, maar ook de kijker rechtstreeks aanspreekt en uitnodigt om deel uit te maken van deze bijzondere gemeenschap.

We hebben gebruik gemaakt van moderne technieken om een film te creëren die opvalt en bijblijft. Van hoogwaardige cinematografie tot doordachte verhaallijnen, alles is zorgvuldig samengesteld om een blijvende indruk achter te laten. Deze brandfilm is niet zomaar een project; het is een visualisatie van de geest van 24U, hun vuur, en de vonken die ze verspreiden in de ondernemerswereld.

Ontdek de essentie van 24U en de impact van hun inspirerende platform. Bezoek nu hun vernieuwde website op www.24uurinbedrijf.nl en ervaar de kracht van een community die jouw blik verbreedt en je gedachten verdiept.