Play video

Bij de Neut

Corporate film

Ontdek de betoverende corporatefilm die Evido creëerde voor restaurant Bij de Neut in Westerhoven. We hebben het unieke gevoel van Bij de Neut vastgelegd en overgebracht aan een veelzijdige doelgroep. Laat je meeslepen door de prachtige aankleding, hartelijke begroetingen, kunstzinnige gerechten en warme sfeer. Een onweerstaanbare film die het verhaal van Bij de Neut tot leven brengt. Gezellige diners, bruisende kinderfeesten en de lekkerste koffie met gebak komen terug terwijl de beeldstijl constant schakelt tussen realiteit en kinderlijke verbeelding.

Toen Bij de Neut ons benaderde, wisten we meteen dat we een film moesten creëren die niet alleen de veelzijdige doelgroep zou aanspreken, maar ook het unieke gevoel van deze charmante eetgelegenheid zou vangen. Ons toegewijde team heeft nauw samengewerkt met het getalenteerde personeel van Bij de Neut om hun visie en passie te transformeren tot een film die de doelgroep activeert om langs te komen.

48h film bts foto 132
videomonkeyfoto 06 min

Van de prachtige aankleding tot het warme welkom van het personeel, elke scène is doordrenkt met de authentieke charme van Bij de Neut. Met dromerige, efteling-waardige shots wordt de kijker meteen ondergedompeld in de sfeer van het restaurant. Terwijl de film verder gaat, worden de kijkers, vaak kinderen, ouders of opa’s en oma’s, meegenomen in het ruime aanbod van de locatie. De rode draad bestaat uit de sprookjesachtige klok die illustreert dat er voor elk moment van de dag een aanbod is voor de gasten van Bij de Neut.

Bij de dromerige look and feel hoort natuurlijk ook fantasierijke muziek! Speciaal voor de corporate film heeft Evido in samenwerking met Niek Senders prachtige, sprookjesachtige muziek gecomponeerd. Terwijl de muziek begint te spelen, volgen we een nieuwsgierig kind dat de betoverende wereld van Bij de Neut binnenstapt. Als je goed luistert, hoor je zelfs een piratenthema terugkomen in de soundtrack. De gepersonaliseerde muziek heeft deze film naar een nóg hoger niveau weten te tillen. Luister hieronder naar de volledige track: