Play video

JM Congres

Fast Forward 2050

Samen naar een betere wereld! Dat is waar het Jong Management Congres in Eindhoven om draait. Onlangs, tijdens de editie van 2023, hebben wij een opwindende commercial gelanceerd om het nieuwe thema van het congres te onthullen: Fast Forward 2050.

In deze korte commercial nemen we je mee op een reis naar de toekomst. We introduceren een jonge uitvindster, vastbesloten om “het idee” voor 2050 te vinden. Maar dat blijkt nogal een uitdaging. De kijker wordt ondergedompeld in een verhaal vol spanning, humor en nieuwsgierigheid terwijl onze heldin op zoek gaat naar de ideeën die onze wereld zullen vormgeven.

Met behulp van diverse storytelling technieken en een vleugje humor, is de commercial een boeiend verhaal dat je aan het denken zet. Het moedigt je aan om na te denken over de toekomst en de rol die jij daarin kunt spelen. Het is een prikkelende, inspirerende ervaring die je niet snel zult vergeten.

jm congress 1
jm congress 2

Het Congres

Wil je, na het kijken van deze video, ook een bijdrage leveren aan een betere wereld? Dat kan! Kom naar het Jong Management Congres in Eindhoven in 2024. Hier krijg je de kans om je gedachten en ideeën te delen, samen te werken met gelijkgestemde visionairs en deel uit te maken van de beweging die Fast Forward 2050 vormgeeft.

Benut de Kracht van Video voor Jouw Organisatie

Of je nu een verhaal wilt vertellen, een product wilt promoten, of gewoon een idee met de wereld wilt delen, video is een effectief hulpmiddel om je boodschap over te brengen. Ons deskundige team staat klaar om je te ondersteunen gedurende het hele proces. Samen kunnen we jouw visie omzetten in boeiende videocontent en de gewenste resultaten behalen.

Kijk voor meer informatie op onze diensten pagina