Play video

Sector Transport & Logistiek – Digital Content

Ontdek de Reis van je Online Bestelling! πŸ“¦πŸš€

Uitdaging: STL (Sector Transport & Logistiek) kwam bij ons met een cool project: laat zien wat er allemaal gebeurt nadat je op ‘bestellen’ klikt! πŸ–±οΈβœ¨ Samen met Megawatt Agency die het concept al op de plank hadden liggen wilden we dit dynamische proces vastleggen in een serie video’s voor VMBO-scholieren, om ze te tonen hoe boeiend en belangrijk de logistieke wereld is.

Onze Creatieve Sprong: We pakten de uitdaging met beide handen aan! Door een mix van live actie en animatie brachten we de verborgen wereld achter elke online bestelling tot leven. πŸŽ¬πŸ‘Ÿ Van het moment in de haven tot het pakketje dat bij je thuis wordt bezorgd, elke stap werd in stijl vastgelegd. We creΓ«erden drie video’s: een hoofdvideo die het hele proces belicht en twee dieper gravende video’s die aansluiten bij verschillende onderwijsniveaus.

Resultaat & Impact: BOOM! πŸ’₯ De serie werd een hit! De video’s combineren onderwijs met entertainment, waardoor ze niet alleen informatief maar ook super boeiend zijn. STL en Megawatt waren erg enthousiast over hoe de video’s het belang van elk beroep in de logistiek lieten zien, waardoor meer jongeren geΓ―nspireerd raken om deze richting op te gaan. 🌟

Klantreactie: De feedback was awesome! 🌈 STL was super blij met hoe we de logistieke sector op een frisse en toegankelijke manier hebben gepresenteerd, wat heeft geleid tot een toegenomen interesse in logistieke beroepen. Jongeren kregen een nieuwe kijk op de mogelijkheden binnen transport en logistiek – allemaal door de kracht van creatieve videocontent!

Wil jij ook impact maken met jouw merkverhaal? Check onze andere cases en laat je inspireren! πŸŽ‰πŸ‘€

#EDUCATIVE CONTENT
#EDUCATIVE CONTENT
#EDUCATIVE CONTENT
#EDUCATIVE CONTENT
stl bbl stills 1.1.4 min
#VERDIEPENDE VIDEO
stl behind the scenes 3
stl behind the scenes 2
stl behind the scenes 1