Nieuws

Achter de Schermen bij Evido: Frame.io als Gamechanger in Postproductie

Welkom in de wereld van vloeiende postproductieprocessen! Hier bij Evido in Eindhoven zijn we altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Een van onze recente ontdekkingen is Frame.io, een tool die onze manier van werken en die van onze klanten ingrijpend heeft veranderd.

Onze benadering met Frame.io is niet standaard. In plaats van ons te beperken tot basisfuncties, hebben we deze tool geïntegreerd in onze unieke workflow. Dit betekent snellere revisies, directe communicatie met klanten, en een naadloze integratie van feedback, waardoor we onze projecten sneller en met hogere kwaliteit kunnen leveren.

We hebben gemerkt dat een efficiënte workflow niet alleen afhangt van de tools die we gebruiken, maar vooral van hoe we ze gebruiken. Daarom hebben we bij Evido onze manier van werken met Frame.io geoptimaliseerd, waardoor we ons onderscheiden in de markt. We vermijden lange e-mailketens en onduidelijke communicatie; onze klanten kunnen direct op het platform specifieke feedback geven, wat ons helpt om snel en nauwkeurig te reageren.

We hebben echter gemerkt dat niet iedereen de volledige potentie van Frame.io benut. Sommige gebruikers geven nog steeds feedback via omslachtige methoden zoals PDF’s met screenshots. Dit is niet alleen inefficiënt, maar haalt ook niet het beste uit Frame.io, vandaar dat we de handigste functies nog eens op een rijtje hebben gezet:

  • Feedback per Frame: Gebruikers kunnen specifieke feedback geven op elk afzonderlijk frame, wat zorgt voor uiterst precieze aanwijzingen en correcties.
  • Tekenen op Video: Soms zegt een tekening meer dan woorden. Met Frame.io kunt u direct op de video tekenen om uw ideeën en suggesties visueel te communiceren.
  • Reageren op Feedback: Teamleden kunnen reageren op elkaars feedback, wat leidt tot een dynamische en interactieve revisieronde.
  • Verzamelde Commentaren: Alle commentaren worden op één plek verzameld, waardoor het gemakkelijker is om feedback bij te houden en te beheren.
  • Integratie met Bewerkingssoftware: Frame.io integreert naadloos met populaire videobewerkingssoftware, wat een soepele overgang tussen bewerking en feedback mogelijk maakt.

Door deze functies optimaal te benutten, heeft Evido de manier waarop we videoprojecten beheren en leveren aanzienlijk verbeterd, wat resulteert in snellere doorlooptijden en hogere kwaliteit van het eindproduct.

Laten we samen deze reis naar efficiëntere en effectievere postproductieprocessen voortzetten!