Nieuws

Opvallen? Hoe Custom Muziek de Kracht van Jouw Merkverhaal Versterkt.

In de filmwereld is muziek veel meer dan achtergrondgeluid; het is een taal die emoties spreekt, stemmingen zet en verhalen tot leven brengt. Bij Evido nemen we dit heel serieus en daarom werken we vaak samen met Kevin Peels en Niek Senders, die onze projecten voorzien van precies de juiste muzikale touch. Lees verder om te ontdekken hoe we dit toepassen in onze cases!

48h film bts foto 145

“Bij de Neut” draait het allemaal om magie. Voor de corporate film hebben we de magie van kinderverbeelding gevangen met een Efteling-achtige score die de sprookjesachtige sfeer van het restaurant weerspiegelt. Deze speciaal gecomponeerde muziek spreekt direct tot de verbeelding van kinderen (en stiekem ook van volwassenen) en nodigt uit tot een wereld waarin alles mogelijk is. Bekijk de case hier en laat je meevoeren naar een plek waar dromen tot leven komen.

Voor “VDH Transport” hebben we een heel andere, maar even effectieve aanpak gekozen. Door de merkidentiteit “Simply the Best” letterlijk te nemen, hebben we een orkestrale versie van het bekende nummer van Tina Turner gecreëerd. Dit krachtige muziekstuk benadrukt niet alleen de efficiëntie en betrouwbaarheid van VDH, maar versterkt ook hun positie als topaanbieder in de transportsector. Neem een kijkje bij deze case hier en ervaar hoe een klassieker een geheel nieuwe dimensie krijgt.

Wat deze projecten laten zien, is de kracht van maatwerk in muziek. Door muziek speciaal te componeren die hand in hand gaat met het visuele verhaal, creëren we een unieke ervaring die de kijker niet alleen ziet, maar ook voelt. Het gaat niet alleen om het versterken van het verhaal, maar ook om het versterken van jouw merkidentiteit en het achterlaten van een blijvende indruk.

48h film bts foto 144

Bij Evido geloven we dat jouw verhaal uniek is en de muziek die het begeleidt, zou dat ook moeten zijn. Dus, of je nu de fantasie van kinderen wilt prikkelen of de kracht en betrouwbaarheid van je bedrijf wilt benadrukken, wij staan klaar om je te helpen met een soundtrack die net zo uniek is als je project.

Duik in de wereld van custom muziek met Evido en laat je inspireren door de mogelijkheden. Je verhaal verdient het beste, laten we samen die noten raken die niemand anders kan.