Nieuws

Ontdek Evido’s Nieuwe Social Media Retainer: Jouw Oplossing voor Social Media Succes! πŸš€

In de snelle wereld van vandaag is het bijhouden van een sterke en consistente social media aanwezigheid een uitdaging voor veel ondernemers. Heb je moeite om op te vallen op platforms zoals Instagram en LinkedIn? Voel je dat je content niet de gewenste impact heeft? Maak je geen zorgen, Evido heeft de perfecte oplossing voor jou! 🎯

Het Probleem: Tijd, Effort en Gemiste Kansen 😩

Veel ondernemers worstelen met het effectief beheren van hun social media. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen die wij horen:

  1. Tijd en Effort: Zelf je social media beheren kost je veel tijd en moeite, tijd die je beter kunt besteden aan het runnen van je bedrijf. Zonder de juiste expertise kunnen de resultaten tegenvallen, wat leidt tot frustratie en gemiste kansen.
  2. Gemiste Leads: Als je niet aanwezig bent op sociale media, mis je potentiΓ«le leads. Mensen die jouw bedrijf opzoeken, krijgen geen indruk van je activiteiten, producten of diensten. Dit kan ervoor zorgen dat ze naar je concurrenten gaan die wel zichtbaar zijn.
  3. Merklevendigheid: Het ontbreken van een actieve sociale media aanwezigheid kan de indruk wekken dat je bedrijf niet up-to-date is of zelfs niet meer bestaat. Dit kan schadelijk zijn voor je merkreputatie en klantvertrouwen.
  4. Verdeelde Focus: Het Grootste Probleem πŸŒͺ️ Veel ondernemers besteden ofwel de creatie ofwel het posten van content uit, maar zelden beide. Dit resulteert vaak in een gebrek aan consistentie en strategie. Content wordt wel gemaakt, maar niet strategisch geplaatst, of andersom. Dit zorgt voor gemiste kansen en inconsistente merkboodschappen. Daarnaast is de content die andere bureaus leveren vaak behoorlijk standaard en saai, wat jouw merk niet helpt om echt op te vallen.

Onze Oplossing: Volledige Ontzorging met Unieke Content 🌟

Bij Evido begrijpen we de uitdagingen waar je voor staat. Daarom bieden wij een complete oplossing met onze nieuwe Social Media Retainer. Dit pakket is ontworpen om jouw merk unieke zichtbaarheid te geven zonder extra inspanning van jouw kant. Wij verzorgen alles voor jouw sociale media, van strategie en content creatie tot community management en rapportage. πŸ“Š

Wat maakt onze service uniek?

  1. Unieke Zichtbaarheid: Onze content is creatief en onderscheidend, waardoor jouw merk echt opvalt. Geen saaie, standaard posts, maar content die jouw merk tot leven brengt. ✨
  2. Volledige Ontzorging: Wij regelen zowel de creatie als het posten van content, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste doet. 🧘
  3. Strategisch Inzicht: Met onze strategische sessies zorgen we ervoor dat de content perfect aansluit bij jouw merkdoelen. 🎯
  4. Flexibiliteit: We beslissen wekelijks over de hoeveelheid en soort content, helemaal afgestemd op jouw behoeften. πŸ”„
  5. Consistentie en Expertise: Door alles in-house te beheren, zorgen we voor een naadloze integratie van creatie en distributie. Onze creatieve experts zorgen voor professionele fotografie, video’s en grafisch ontwerp, terwijl onze social producers jouw merkdoelen ondersteunen met strategische inzichten en analyses. Hierdoor ben je verzekerd van content die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook strategisch effectief.

Waarom Wij Het Zo Goed Kunnen πŸ‘‡

Bij Evido combineren we jarenlange ervaring in video- en contentcreatie met diepgaande kennis van social media strategieΓ«n. Onze teams bestaan uit creatieve professionals die weten hoe ze boeiende verhalen moeten vertellen en strategen die begrijpen wat werkt op social media. Dit betekent dat je niet alleen profiteert van mooie content, maar ook van content die echt impact heeft.

  1. Creatieve Content Creatie: Onze creatieve experts hebben oog voor detail en een passie voor visuele storytelling. We produceren hoogwaardige foto’s, video’s en grafische ontwerpen die jouw merk op de juiste manier presenteren.
  2. Strategische Plaatsing: Onze social producers werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat de geplaatste content aansluit bij je merkdoelen en de doelgroep bereikt. Dit omvat alles van planning en creatie tot monitoring en optimalisatie.
  3. Complete Ontzorging: Door zowel creatie als plaatsing te beheren, bieden wij een volledig ontzorgde service. Dit betekent dat je geen tijd meer hoeft te besteden aan het coΓΆrdineren tussen verschillende partijen, wat zorgt voor een meer consistente en effectieve social media aanwezigheid.

Onze Pakketten πŸ“¦

  1. Standaard Pakket (Instagram en LinkedIn) – Perfect voor ondernemers die consistente en aantrekkelijke content willen zonder teveel gedoe.
  2. Premium Pakket (Aanbevolen) – Voor bedrijven die willen groeien met kwalitatieve content en strategische updates voor maximale impact.
  3. Exclusief Pakket – Voor ondernemers die maximale zichtbaarheid en volledige ontzorging zoeken, met topkwaliteit content en intensief community management.

Waarom Wachten? Begin Vandaag Nog! πŸš€

Bij Evido combineren we creatieve content met strategische plaatsing, zodat je merk altijd in de spotlight staat. We zorgen voor unieke, creatieve content die anders is dan de doorsnee posts. Sterker nog, we pakken jouw socials precies aan zoals we ons eigen merk aanpakken. High-end, tegendraads en vol energie!

Ben je klaar om jouw social media naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met Evido voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen laten groeien met krachtige social media content.

Contacteer ons πŸ“ž

Lees meer blogartikelen