Nieuws

Evido’s Stap naar TV-Commercials: Een Mijlpaal in Onze Reis πŸš€

Bij Evido zitten passie, creativiteit en de drive om verhalen te vertellen die Γ©cht impact maken in ons DNA. Na bijna tien jaar knallen in videoproductie, zijn we supertrots om te delen dat we onze allereerste TV-commercial (TVC) gaan maken! Dit is niet zomaar een klus, dit is dΓ© grote stap voor ons team en een kroon op al het harde werk van de afgelopen jaren.

Maar deze commercial is niet alleen belangrijk voor ons – het is ook de eerste keer dat HappyBed op TV komt. En ja, dat betekent dat het in één keer goed moet zijn. Je maakt maar één keer die eerste indruk, dus de stakes zijn mega hoog. Daarom hebben we de getalenteerde externe creatief Jesse van Manen erbij gehaald. Met zijn frisse ideeΓ«n en ervaring zorgen we ervoor dat deze commercial echt next-level wordt.

We hebben de beste mensen om ons heen verzameld voor dit project. Samen gaan we laten zien wat we in huis hebben en ervoor zorgen dat HappyBed vanaf de eerste seconde de aandacht pakt en niet meer loslaat.

Product in de Spotlight 🎯

Voor de HappyBed-commercial zijn we strategisch gezien vol op productniveau gegaan. We wilden laten zien waarom het hoesloze, uitwasbare dekbed dΓ© oplossing is waar je op zat te wachten. Geen gedoe meer met het verschonen van hoezen – gewoon lekker makkelijk. Door dit unieke kenmerk in de schijnwerpers te zetten, konden we precies laten zien waarom dit dekbed een game-changer is. Uiteraard op die kenmerkende Evido-manier: helder, overtuigend en met een creatieve twist!

Cinematische Vibes en Een Lekkere Portie Humor πŸŽ₯✨

Bij Evido geloven we dat een commercial meer moet doen dan alleen een boodschap overbrengen. Daarom hebben we uitgepakt met vette camerahoeken, vloeiende overgangen en beelden die eruit zien alsof ze zo uit een bioscoopfilm komen. Maar dat is nog niet alles – we hebben er natuurlijk ook een flinke dosis humor in gegooid. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nou beter dan een commercial die je vanaf de eerste seconde pakt Γ©n een lach op je gezicht tovert?

Samen met de beste mensen in de business hebben we ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes klopt. Het resultaat? Een commercial die niet alleen lekker wegkijkt, maar ook blijft hangen en echt indruk maakt.

Het Proces: Van Strategie tot Post-Productie πŸ“Ί

Onze eerste TV-commercial is niet zomaar een project; het is een uitdaging die we met beide handen aangrijpen. We zijn betrokken bij elke stap van het proces, van de eerste strategiebepaling tot de post-productie. Samenwerken met de beste makers uit de industrie stelt ons in staat om een commercial te creΓ«ren die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook effectief in het bereiken van de juiste doelgroep.

Een Bijzonder Terugkeer πŸ”„

Wat deze mijlpaal extra speciaal maakt, is dat we voor dit project verwelkomd werden in hetzelfde kantoortje aan de Kerver in Eersel waar het allemaal begon. Dit kleine kantoor, dat nu deel uitmaakt van het hoofdkwartier van HappyBed, was de plek waar we onze eerste stappen in videoproductie zetten. Het voelt alsof de cirkel rond is, en dat maakt deze stap naar onze eerste TV-commercial nog betekenisvoller.

Evido: Klaar voor de Volgende Stap πŸ’ͺ🏻

Deze stap naar het produceren van onze eerste TVC is een bevestiging van de groei en evolutie van Evido. We zijn meer dan ooit klaar om de uitdaging aan te gaan en commercials te maken die niet alleen gezien worden, maar ook onthouden worden.

Ben je benieuwd naar hoe wij jouw merk kunnen laten schitteren op televisie? Neem vandaag nog contact op met Evido en laten we samen iets onvergetelijks creΓ«ren.

Contacteer ons πŸ“ž

Op naar een toekomst vol creatieve hoogtepunten en succesvolle samenwerkingen! 🌟

Lees meer blogartikelen